FOR

vierkantblauw  ' voor (voorzetsel) (voegwoord) (bijwoord)'

Hoewel 'voor' in dit geval al snel ingevuld kan worden als de omschrijving van een doelgroep wil Ontzorg-IT in deze omschrijving juist het tijdstip benadrukken. Er voor zijn, voortijdig of voordien verwijzen in dit geval vooral naar het moment. Tijdig in kaart brengen welke sterke en zwakke kanten er zijn met oog voor een gehele keten draagt ertoe bij dat een oplossingsrichting bewust gekozen kan worden. Als we bijvoorbeeld kijken naar risico's en het voorkomen van uitval is het wellicht veel relevanter om de uitwijkscenario's helder te hebben. Immers deze scenario's bepalen in sterke mate mee hoe een oplossingsrichting eruit moet zien. Als een gehele communicatielijn uitvalt kan het voor een organisatie afdoende zijn als er een prepaid telefoon ligt terwijl er bij de andere organisatie redundancy noodzakelijk is. Kortom voor dat moment de '' wat-als' scenario's doorlichten en daar op anticiperen met noodscenario's voorkomt verrassingen.

Misschien een abc-tje als je dit leest en dat is ook inderdaad zo, maar welke maatregelen zijn er al genomen? Wat als een belangrijke printer uitvalt en een dag lang geen contracten opgesteld kunnen worden, of wat als de data werkelijk om zeep gaat door een onoplettende gebruiker. Een verkeerde klik in een mail is sneller gemaakt dan voorkomen. Hoe integer is dan de back-up en welke roll-back scenario's zijn er voorbereid. Welke gedeelde data is nog meer corrupt en wie geeft een 'go' op de restore die noodzakelijk is. Zo maar enkele snelle vragen die met een juiste voorbereiding in kaart worden gebracht om de continuiteit van de bedrijfsvoering te kunnen borgen.

Op basis van ervaring en een grote diversiteit aan toepassingen en scenario's kan Ontzorg-IT bedrijven ondersteunen in het opstellen en adviseren welke onderdelen voor hun situaties relevant zijn. Dat er een keer wat zal gebeuren is vaak geen vraag, veel meer wanneer het gaat gebeuren. Op een dergelijk moment de juiste scenario's kunnen volgen zal bijdragen aan de stabiliteit.

Cookie gebruik

Deze site maakt gebruik van tracking cookies, deze worden toegepast voor analyseren van het gebruik van de website en dit gebruik te kunnen afstemmen op bezoekers. Gegevens worden geanonimiseerd gebruikt en niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

46067487 IOTnw 

De slimme printer televisie, wasmachine of ook wel Internet of Things

Read more..

42054033 bckup

Back up en recovery, wat te doen als het echt mis gaat.

Read more..

60355037 wifi 

Draadloos werken, wat verwachten je klanten en hoe afhankelijk ben jij?

Read more..

smartphone

 

  De smartphone als slimme computer die kan bellen, navigeren en betalen, maar hoe zit het met security ?

Read More